Nadziewane Papryczki Dla Niemowląt

Nadziewane Papryczki Dla Niemowląt
Nadziewane papryczki dla niemowląt to pescatarian przystawka. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 175 kalorii, 8G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, jajka, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Nadziewane Papryczki Dla Niemowląt, Ser & Prosciutto Nadziewane Papryka Dla Niemowląt, oraz Papryka nadziewana [lub klopsik w papryce] dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Cebulę i anchois gotować w oleju na ciężkiej patelni na umiarkowanym ogniu, często mieszając, aż cebula będzie złoty, o 8 protokół. (Anchois rozpuści się.)
Składniki, których będziesz potrzebować
SardeleSardele
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Przełożyć do miski i wymieszać bułkę tartą, sery, kapary, jajka i pietruszkę, aż dobrze się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
Pietruszka-naćPietruszka-nać
KaparyKapary
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
1
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wyciąć szczyty z papryki (trzymać łodygi na szczytach) i rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
3
Wyciąć bardzo cienki plasterek od spodu każdego pieprzu, aby mógł stać pionowo (nie martw się, jeśli zrobisz dziurę w dnie). Wyjąć i wyrzucić nasiona, a następnie podzielić nadzienie między papryki. Przykryj zarezerwowanymi szczytami i ułóż paprykę pionowo w naoliwionym naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
PieprzPieprz
NasionaNasiona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
4
Do naczynia dodać wodę i skropić paprykę olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
WodaWoda
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
5
Piec, Odkryte, w środku piekarnika, aż papryka będzie miękka i nadzienie jest dmuchany, 50 do 60 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Dostępne na rynkach specjalistycznych produktów, takich jak Garden of Eden (212-255-4200), przyjmowane są zamówienia wysyłkowe.
7
Uwagi kucharzy: paprykę można faszerować 1 dzień wcześniej i schłodzić, przykryć. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed pieczeniem. Jeśli używasz małych regularnych papryczek zamiast małych, przełóż o połowę wzdłuż łodygi, usuń nasiona i żeberka i wypełnij.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
NasionaNasiona
żeberkażeberka
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia17
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn