Nadziewane Karczochy
Nadziewane karczochy może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Na 2,91 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 400 kalorii, 13g białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka oliwy z oliwek, cytryny, pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Nadziewane Karczochy, Nadziewane Karczochy, oraz Nadziewane Karczochy.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Wyciśnij cytryny do dużej miski wypełnionej wodą.
Połówki cytryny umieścić w wodzie.
Odciąć spiczaste wierzchołki karczocha.
Usuń niektóre twarde zewnętrzne liście.
Usunąć łodygę karczocha i obrać twardą zieloną zewnętrzną warstwę i rezerwy w wodzie cytrynowej.
Delikatnie rozprowadź liście karczocha. Używając melonowego ballera, wyciągnij włochate Dławiki w środku karczocha. Gdy arties są czyste rezerwy je w wodzie cytrynowej.
W małej misce połączyć czosnek, zioła, pecorino, bułka tarta, i pokruszony czerwony pieprz. Drobno posiekaj zarezerwowane łodygi karczocha i dodaj je do miski. Powoli skropić oliwą z oliwek, aż mieszanina utworzy pastę. Doprawić solą.
Umieść karczochy, płaską stroną w dół, w rondlu wystarczająco dużym, aby je pomieścić.
Dodać wino do rondla i tyle wody cytrynowej przyjść 3/4 sposób się boki karczochów.
Dodać połówki cytryny do patelni również.
Obficie skropić oliwą z oliwek i doprawić solą.
Doprowadzić do wrzenia i zmniejszyć do gotować. Gotować na wolnym ogniu przez 15 do 20 minut, lub do podstawy karczochy są przetargu, gdy poked widelcem.
Podawać na gorąco lub na zimno skropione oliwą z oliwek.
Maj-Dlaczego Kochamy: Karczochy