Wieprzowina z figami i Farro

Wieprzowina z figami i Farro
Wieprzowina z figami i Farro to bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.4 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 246 kalorii. Jeśli masz cebulę, ząbek czosnku, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać goździki ziemi można śledzić to danie główne z Chleb Dyniowy jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Sałatka Farro ze świeżymi figami, Mieszana Zielona Sałatka Farro I Świeże Figi, oraz Pieczona kaczka faszerowana Farro, figami i orzechami laskowymi.

Instrukcje

1
Pierwsze 3 składniki połączyć w rondlu; doprowadzić do wrzenia. Przykryć i dusić 20 minut lub do miękkości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Odcedzić; wyrzucić laskę cynamonu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska CynamonuLaska Cynamonu
3
Rozgrzać 1 1/2 łyżeczki oliwy z oliwek na średniej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodaj cebulę; smażyć 6 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
5
Dodać czosnek; smażyć 1 minutę, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
6
Połącz farro, mieszankę cebuli, figi, pietruszkę, 1/2 łyżeczki soli, 1/4 łyżeczki pieprzu i kolejne 4 składniki (przez jajko) w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
PieprzPieprz
FarroFarro
CebulaCebula
FigiFigi
SólSól
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Wieprzowinę kroimy wzdłuż, kroimy na drugą stronę, ale nie na drugą stronę. Otworzyć połówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
9
Umieść wieprzowinę między arkuszami folii; Funt do 1/4 cala. Top wieprzowina z farro, i pozostawić 1/2-calowy granicy.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarroFarro
WieprzowinaWieprzowina
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
10
Bułka, zaczynając od długiego boku; zabezpieczyć wieprzowinę kostkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
RolkaRolka
11
Wieprzowinę posypać równomiernie 3/4 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
WieprzowinaWieprzowina
SólSól
12
Rozgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek na dużej patelni żaroodpornej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
13
Dodać wieprzowinę; gotować przez 6 minut, brązowienie wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
14
Umieść patelnię w piekarniku; piecz wieprzowinę w temperaturze 425 przez 15 minut lub aż termometr zarejestruje 14
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
15
Wyjąć wieprzowinę z patelni; odstawić 5 minut. Kawałek.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia21
Magazyn