Nadziewana Polędwica Wołowa

Nadziewana Polędwica Wołowa
Nadziewana polędwica wołowa wymaga około 1 godziny i 20 minut od początku do końca. Ten przepis jest przeznaczony dla 3 osób i kosztuje 6,96 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 44 g białka , 57 g tłuszczu i łącznie 712 kalorii . Ten przepis z Foodnetwork ma 3 fanów. Niewiele osób tak naprawdę lubiło tę przystawkę. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową i דל פחמימות,zną . Jeśli masz pod ręką polędwicę wołową, masło, szalotkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 58% , to danie jest solidne. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także : Nadziewana polędwica wołowa , Nadziewana polędwica wołowa i Polędwica wołowa nadziewana krabem .

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Na średniej patelni rozpuść masło i smaż szalotkę lub cebulę na małym ogniu do miękkości, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać grzyby i smażyć na małym ogniu około 5 minut lub do momentu, aż płyn zredukuje się o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
4
Ostudzić.
5
Rozłóż polędwicę wołową, przecinając ją wzdłuż w środku, tak aby odległość od drugiej strony wynosiła 1/2 cala. Odłóż wołowinę na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polędwica WołowaPolędwica Wołowa
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
6
Aby nadziewać polędwicę, należy otworzyć wołowinę i posypać wnętrze solą i pieprzem oraz natrzeć sosem sojowym. Rozłóż mieszaninę grzybów na środku polędwicy. Unieś obie strony polędwicy w górę i wokół nadzienia tak, aby się zetknęły. Za pomocą sznurka rzeźniczego zwiąż polędwicę w 2-calowych odstępach.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
7
Umieść polędwicę w naczyniu do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
8
Piec przez 40 minut w wersji średnio wysmażonej.
9
Przed pokrojeniem odstaw na 10 minut. Pokrój w plasterki o grubości około 1 1/2 cala.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia15
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn