Nadziewana dynia Pattypan

Nadziewana dynia Pattypan
Nadziewana dynia pattypan to dodatek dla 4 osób. Za 1,45 dolara za porcję ten przepis pokrywa 14% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją sylwetkę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, lakto ovo wegetariański i wegański przepis zawiera 241 kalorii , 6 g białka i 18 g tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut . Mieszanka soli koszernej, dyni, fasoli lima i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis z Foodnetwork ma 35 fanów. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał wynik 83% , co jest wynikiem znakomitym. Spróbuj nadziewanej dyni Pattypan , Pattypan Squash z jajkami i Sałatki z pomidorów i dyni , aby poznać podobne przepisy.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. Włóż pół blachy do piekarnika, aby podgrzewać przez 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Funta Ciasteczek Cielęcych1 1/2 Funta Ciasteczek Cielęcych
1 Poblano Chile, Upieczone, Obrane I Pokrojone W Kostkę1 Poblano Chile, Upieczone, Obrane I Pokrojone W Kostkę
3
Odetnij zdrewniałe końcówki i przekrój dynię na pół w poprzek. Wyjmij nasiona dyni, pozostawiając 1/2-calową skorupę. Zarezerwuj mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)
4
Posmaruj pokrojone boki dyni 1 łyżką oliwy z oliwek i dopraw 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Ułóż dynię przekrojoną stroną do dołu na rozgrzanej patelni i piecz, aż dynia będzie miękka, a miąższ zarumieniony, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płyn Do Gotowania Fasoli GarbanzoPłyn Do Gotowania Fasoli Garbanzo
3/4 Szklanki Posiekanej Trójkolorowej Mieszanki Sałatki Colesław3/4 Szklanki Posiekanej Trójkolorowej Mieszanki Sałatki Colesław
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Pikantne, OpcjonalnePikantne, Opcjonalne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Poblano Chile, Upieczone, Obrane I Pokrojone W Kostkę1 Poblano Chile, Upieczone, Obrane I Pokrojone W Kostkę
5
Przełóż dynię na półmisek i odłóż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
6
W międzyczasie drobno posiekaj zarezerwowany miąższ dyni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
7
Rozgrzej 10-calową żeliwną patelnię na średnim ogniu i dodaj pozostałą łyżkę oliwy z oliwek. Gdy olej zacznie się mienić, dodaj posiekaną dynię, szalotkę, czosnek, pozostałą 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Gotuj, mieszając od czasu do czasu, aż będzie miękka i rumiana, około 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płyn Do Gotowania Fasoli GarbanzoPłyn Do Gotowania Fasoli Garbanzo
(zostaw, Jeśli Jest Mały)(zostaw, Jeśli Jest Mały)
Płyn Do Gotowania Fasoli GarbanzoPłyn Do Gotowania Fasoli Garbanzo
3/4 Szklanki Posiekanej Trójkolorowej Mieszanki Sałatki Colesław3/4 Szklanki Posiekanej Trójkolorowej Mieszanki Sałatki Colesław
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Pikantne, OpcjonalnePikantne, Opcjonalne
Kwaśna śmietana Lub Kwaśna śmietana MeksykańskaKwaśna śmietana Lub Kwaśna śmietana Meksykańska
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Poblano Chile, Upieczone, Obrane I Pokrojone W Kostkę1 Poblano Chile, Upieczone, Obrane I Pokrojone W Kostkę
8
Dodaj kukurydzę, limy, orzechy pekan i tymianek. Gotuj, aż się rozgrzeje, około 1 minuty. Rozłóż farsz równomiernie pomiędzy ugotowaną dynią i natychmiast podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietanaCzekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Posiekane Orzechy Pekan Lub Orzechy Włoskie Do PodaniaPosiekane Orzechy Pekan Lub Orzechy Włoskie Do Podania
2 Do 3 Szklanek Przesianego Cukru Cukierniczego2 Do 3 Szklanek Przesianego Cukru Cukierniczego
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia23
Magazyn