Nadziewana czerwona papryka Bela
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Nadziewane czerwone papryki Bela może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 351 kalorii, 14g białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka papryki, black-Eyed peas, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 100 powie, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 99%, co jest niesamowite. Spróbuj Papryka nadziewana [lub klopsik w papryce], Papryka Nadziewana, oraz Papryka Nadziewana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić brązowy ryż i wodę do wrzenia w rondlu na dużym ogniu. Zmniejsz ogień do średnio-niskiego, przykryj i gotuj na wolnym ogniu, aż ryż będzie miękki, a płyn zostanie wchłonięty, 45 do 50 minut.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Spryskaj blachę do pieczenia sprayem do gotowania.
Umieścić czerwoną paprykę na przygotowanej blasze do pieczenia i piec do miękkości, o 15 protokół.
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu, i gotować i mieszać cebulę i czosnek, aż cebula jest przezroczysta, o 5 protokół. Mieszać w Black-Eyed peas I chard. Doprowadzić mieszaninę na wolnym ogniu, i gotować, aż chard zwiędnie, 5 do 8 protokół.
Wymieszać w gotowanym brązowym ryżu, posypać solą i pieprzem do smaku, i lekko studzić mieszaninę do czerwonej papryki.