Mąka kukurydziana, kozi ser i Muscadine Pizza

Mąka kukurydziana, kozi ser i Pizza Muscadine może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 3,51 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 728 kalorii, 27g białka, oraz 33g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 15 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, sól koszerną, mączkę kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ocet balsamiczny można śledzić to danie główne z Chude Lody Truskawkowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Kłoda z koziego sera z galaretką Muskadynową, Zrób własny kozi ser na kozi ser, kiełbasę i grzyby (lub pizzę!), oraz Gofry Z Kozim Serem O Smaku Figowym, Mąką Kukurydzianą I Bekonem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć drożdże, cukier i wodę w małej misce i pozostawić do odpoczynku 5 minut.
Wlać mieszaninę drożdży do miski miksera stojącego wyposażonego w hak do ciasta dodać oliwę z oliwek, mąkę, mąkę kukurydzianą i 1 1/2 łyżeczki soli.
Wymieszać z małą prędkością, aż ciasto się połączy, o 7 protokół.
Przenieść do naoliwionej miski, przykryć plastikiem i pozostawić do wzrostu 2 godziny w temperaturze pokojowej.
Rozgrzać olej w patelni ze stali nierdzewnej o dużym dnie 8 cali na średnim ogniu, aż do połysku.
Dodać cebulę i doprawić solą i pieprzem. Gotować, często mieszając, aż lekko rumiane, o 10 protokół.
Dodać ocet i gotować dodatkowe 5 minut, aż mieszanina jest prawie sucha i cebula są głęboko brązowy.
Przełożyć do małej miski i odstawić.
Proces kozi ser w robocie kuchennym, aż będzie gładki i kremowy, skrobanie w dół boki miski, w razie potrzeby, około 1 minuty.
Dodać miód i 1/2 łyżeczki soli i doprawić do połączenia.
Dostosuj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 350 stopni. Rozwałkować ciasto i podzielić na 4 kawałki. Spłaszczyć każdy kawałek palcami i umieścić na pojedynczym pergaminu pokryte obramowane blachy do pieczenia. Każdy kawałek ciasta Poke 20 razy czubkiem pałeczki do dokowania (Nie przebijaj ciasta).
Piec, aż ciasto będzie złoty kolor, o 20 protokół.
Wyjąć z piekarnika i rozprowadzić 1/4 mieszanki koziego sera na każdym krążku ciasta, a następnie 1/4 mieszanki cebuli.
Piec dodatkowo 5 minut na rozgrzanie sera i cebuli. Nałożyć muskadyny, przyciąć bok w dół, na wierzch cebuli. Wróć do piekarnika na 2 minuty, aby ogrzać muskadyny.