Mąka kukurydziana-kminek-crusted krewetki z czerwoną papryką-Chipotle Dipping Sauce

Mąka kukurydziana-kminek-crusted krewetki z czerwoną papryką-Chipotle sosem zanurzeniowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 485 kalorii, 36g białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 3,54 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz olej z orzeszków ziemnych, skrobię kukurydzianą, mielony kminek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sos Do Zanurzania Papryki Czerwonej-Chipotle, Krewetki z sosem Chipotle-Limonka, oraz Krewetki Kokosowe Z Nektarem Z Agawy I Sosem Do Maczania Chipotle.
Instrukcje
Krewetki skórki, i devein, w razie potrzeby; odstawić.
Połącz skrobię kukurydzianą i sól w dużej plastikowej torbie na zamek błyskawiczny.
W płytkim naczyniu ubić białka i paprykę.
Połączyć mąkę kukurydzianą i kminek w płytkim naczyniu.
Umieść krewetki w worku z mieszaniną skrobi kukurydzianej; wstrząsnąć dobrze płaszcz. Zanurzyć w mieszaninie białek jaj i zwinąć w mieszaninie mąki kukurydzianej. Smaż krewetki, partiami, w 2 cale gorącego oleju (35
Podawać z sosem do zanurzania papryki czerwonej-Chipotle i w razie potrzeby udekorować.