My Meatball Lasagna
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów śródziemnomorskich, więc dać mój klopsik Lasagnan spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 514 kalorii. Na 1,83 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, jajka, ser mozzarella, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 1 godzina i 55 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Lasagna Z Klopsikami, Lasagna Z Klopsikami, oraz Klopsiki Lasagna Pizza dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kromki chleba moczyć w ciepłej wodzie w misce przez 5 minut; wycisnąć chleb do sucha i przenieść do dużej miski.
Roztopić masło na patelni na średnim ogniu; gotować i mieszać cebulę i czosnek w gorącym maśle, aż cebula będzie przezroczysta, o 5 protokół.
Do chleba dodajemy cebulę i czosnek. Wymieszaj 1 1/2 szklanki sera mozzarella, jajka, parmezan i włoską przyprawę do chleba i cebuli, aż dokładnie połączysz. Pokruszyć mieloną wołowinę w mieszaninie; wymieszać aż do całkowitego połączenia. Doprawić solą i czarnym pieprzem.
Uformuj mieszankę mielonej wołowiny na 1-calowe klopsiki.
Rozgrzać olej roślinny na dużej patelni na średnim ogniu. Smaż Pulpety na patelni, aż się zarumienią, pracując partiami, jeśli to konieczne, około 10 minut, często obracając. Odstaw klopsiki na bok.
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody. Gotować lasagne we wrzącej wodzie, mieszając od czasu do czasu, aż gotowane przez ale firma do ukąszenia, o 8 protokół.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Połącz przygotowany sos spaghetti, pastę pomidorową i zupę serową Cheddar w misce.
Połącz ser ricotta, twarożek, 2 szklanki sera mozzarella i pietruszkę w osobnej misce.
Rozprowadź 1 szklankę mieszanki sosu na dnie naczynia do pieczenia 9x13 cali.
Warstwa 1/3 makaron lasagne na sosie, nakładając się w razie potrzeby. Ułóż kulki mięsne nad makaronem.
Umieść 1/3 makaronu lasagne na kulkach mięsnych i rozłóż mieszaniną sera w równej warstwie. Górna warstwa sera z pozostałą 1/3 makaronem lasagne i rozprowadzić pozostały sos na górnej warstwie makaronu.
Posypać 1 szklanką sera mozzarella.
Piec lasagne w nagrzanym piekarniku, aż zapiekanka bulgotnie i topi się polewa, około 1 godziny.