Musztarda w stylu Dijon

Musztarda w stylu Dijon
Jeśli chcesz dodać więcej przepisów bezglutenowych, bezmlecznych, paleolitycznych i laktoovo-wegetariańskich do swojej skrzynki z przepisami, musztarda w stylu Dijon może być przepisem, którego powinieneś spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera około 8 g białka , 10 g tłuszczu i łącznie 311 kalorii . Ten przepis jest dla 2 osób i kosztuje 4,22 USD za porcję. Niewielu osobom naprawdę podobał się ten przystawka. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis z Foodnetwork wymaga musztardy, wina, białego octu winnego i proszku cebulowego. Od przygotowania do podania przepis ten zajmuje około 24 godzin i 20 minut . Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 50% , to danie jest solidne. Indyk BLT z kremową musztardą Dijon , Pieczony kurczak Dijon i Kurczak Veronique z Dijon i Pieczarkami są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Wymieszaj wszystkie składniki w litrowym słoiku lub innym zamykanym, niereaktywnym pojemniku. Zamknij i schłódź w lodówce przez noc lub do 24 godzin, od czasu do czasu potrząsając, aby rozprowadzić.
2
Przygotuj słoiki i pokrywki: Dokładnie umyj wszystkie słoiki i pokrywki wodą z mydłem i dobrze wypłucz. Napełnij swój puszkarnik wystarczającą ilością wody, aby przykryć słoiki przynajmniej o 2,5 cm i doprowadź do wrzenia. Używając pary szczypiec do konserwowania, delikatnie opuść słoiki, przechylając je, aby napełnić je gorącą wodą. W małym rondlu utrzymuj trochę ciepłej, ale nie wrzącej wody; umieść pokrywki w wodzie. Przygotuj dodatkowy czajnik wody do zagotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
3
Zmiksuj musztardę: Użyj blendera ręcznego bezpośrednio w słoiku lub przelej mieszankę do blendera. Miksuj do uzyskania pożądanego poziomu gładkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1
Przenieś zmiksowaną musztardę do rondla na średnim ogniu. Doprowadź do wrzenia. Zmniejsz ogień do wrzenia i gotuj, często mieszając, aż zmniejszy się o około jedną trzecią, będzie gęsta, ale nadal wystarczająco rzadka, aby łatwo ją było nalewać. Jeśli musztarda stanie się zbyt gęsta, dodawaj wodę lub wino po łyżce stołowej, aż będzie wystarczająco rzadka, aby ją nalewać.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Napełnij i zamknij słoiki: Używając szczypiec do konserw, wyjmij słoiki z puszki, ostrożnie wlewając wodę z powrotem do puszki. Ustaw obok musztardy w rondlu. Zwiększ temperaturę pod puszkiem do wysokiej. Za pomocą chochli wlej musztardę do słoików przez lejek do konserw, pozostawiając 1/2-calową przestrzeń na górze. Przejedź czystą pałeczką po wnętrzu słoika, aby usunąć wszelkie uwięzione powietrze. Wytrzyj brzegi słoików wilgotnym ręcznikiem papierowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Galaretka Z Pomarańczy Pokrojona W Kliny, Idealna Na NosGalaretka Z Pomarańczy Pokrojona W Kliny, Idealna Na Nos
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
LejekLejek
ChochlaChochla
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
3
Załóż pokrywki i przykręć pierścienie, aż będą lekko dokręcone.
4
Zamknij słoiki: Używając szczypiec do konserw, ostrożnie przenieś słoiki do konserwatora, uważając, aby były ustawione pionowo. Gdy wszystkie słoiki znajdą się w konserwatorze, powinno być w nich co najmniej 2,5 cm wody; jeśli potrzebujesz więcej, dolej wody z czajnika, aż słoiki będą wystarczająco przykryte. Doprowadź wodę do wrzenia i przetwarzaj przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
5
Wyjmij i ostudź: Używając szczypiec do konserw, delikatnie wyjmij słoiki z puszki i przenieś je na ręcznik kuchenny lub kratkę chłodzącą, również trzymając je pionowo. Nie stawiaj gorących słoików bezpośrednio na chłodnych blatach. Pozostaw do ostygnięcia, bez poruszania, na co najmniej 12 godzin. Jeśli którykolwiek ze słoików nie zamknie się po ostygnięciu, przetwórz ponownie, stosując metodę opisaną powyżej, lub włóż do lodówki i użyj natychmiast.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
1
Przyklej etykietę do wieczka lub ścianki słoika, podając datę zawekowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
DaktyleDaktyle
2
Usuń pierścienie i przechowuj słoiki w chłodnym, ciemnym miejscu przez okres do jednego roku. Po otwarciu przechowuj w lodówce.
TrudnośćEkspert
Gotowe W24 hrs, 20 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia10
Magazyn