Musztarda imbirowo-miodowa

Musztarda imbirowo-miodowa
Musztarda imbirowo-miodowa zajmuje około 15 minut od początku do końca. Ten przepis jest przeznaczony dla 6 osób i kosztuje 42 centy za porcję. Obserwujesz swoją sylwetkę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis zawiera 63 kalorie, 1 g białka i 1 g tłuszczu na porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Mieszanka musztardy dijon, oleju roślinnego, miodu i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak aromatyczny. Niewiele osób tak naprawdę lubiło tę przystawkę. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 13%, to danie jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Kurczak miodowo-musztardowy z imbirem, Kurczak grillowany w miodzie i musztardzie z imbirem oraz Sałatka z rukoli i kiełków lucerny z dressingiem miodowo-musztardowym i imbirowym.

Instrukcje

1
W blenderze połącz wszystkie składniki; przykryć i przetwarzać, aż będzie gładkie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Truskawki, Do Podania, OpcjonalnieŚwieże Truskawki, Do Podania, Opcjonalnie
2
Przełożyć do słoika lub pojemnika. Przed podaniem przechowywać w lodówce przez 2 godziny. Przechowywać w lodówce.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia0
Magazyn