Musztarda i fasola

Musztarda i fasola
Mustard Greens 'n Beans to przepis bezglutenowy, bezmleczny, lakto ovo wegetariański i wegański z 6 porcjami. Ta przystawka ma 156 kalorii, 8 g białka i 5 g tłuszczu na porcję. Za 50 centów za porcję ten przepis pokrywa 18% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Allrecipes ma 16 fanów. Jeśli masz pod ręką cukier, musztardę w proszku, płatki pieprzu i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 98% wyniku, co jest świetnym wynikiem. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak co zrobić z musztardą i zupa z kurczaka z komosy ryżowej z musztardą i kurkumą, smażone flaki z marynowaną musztardą i sfermentowaną czarną fasolą oraz doskonałe południowe warzywa (kapusta , buraki, kapusta włoska, musztarda).

Instrukcje

1
W dużym holenderskim piekarniku na średnim ogniu rozgrzej oliwę z oliwek; gotuj i mieszaj cebulę i czosnek, aż cebula stanie się przezroczysta, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-uncjowe Pomidory, Pozbawione Nasion I Posiekane (ok4-uncjowe Pomidory, Pozbawione Nasion I Posiekane (ok
Wędzona Papryka, Pół GarściWędzona Papryka, Pół Garści
4 Szklanki Bulionu Krewetkowego (można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)4 Szklanki Bulionu Krewetkowego (można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papryka Cubanelle, Posiekana Lub Pokrojona W Cienkie PlasterkiPapryka Cubanelle, Posiekana Lub Pokrojona W Cienkie Plasterki
2
W misce wymieszaj ocet, wodę, cukier, suchą musztardę i płatki czerwonej papryki, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Filetu Wołowego, Pokrojonego W Kostkę O Boku 3/4 Cala (około 40 Kostek)1 1/2 Funta Filetu Wołowego, Pokrojonego W Kostkę O Boku 3/4 Cala (około 40 Kostek)
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
1 Funt Pokrojonego W Plasterki Delikatesowego Pastrami1 Funt Pokrojonego W Plasterki Delikatesowego Pastrami
8 1/2 Szklanki Mąki Uniwersalnej Lub Więcej W Razie Potrzeby8 1/2 Szklanki Mąki Uniwersalnej Lub Więcej W Razie Potrzeby
1 1/2 łyżeczki Spice Islands® Mielonego Cynamonu Sajgońskiego1 1/2 łyżeczki Spice Islands® Mielonego Cynamonu Sajgońskiego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Bułki Kanapkowe Z łodzią Podwodną (około 10 Cali)2 Bułki Kanapkowe Z łodzią Podwodną (około 10 Cali)
3
Umieść zieloną musztardę w mieszance cebuli i czosnku i zalej mieszaniną octu. Mieszaj, aby połączyć, przykryj holenderski piekarnik i zagotuj. Gotuj warzywa, aż płyn zostanie wchłonięty, od 5 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielenina MusztardowaZielenina Musztardowa
1 Funt Pokrojonego W Plasterki Delikatesowego Pastrami1 Funt Pokrojonego W Plasterki Delikatesowego Pastrami
Wędzona Papryka, Pół GarściWędzona Papryka, Pół Garści
ZieloniZieloni
4 Szklanki Bulionu Krewetkowego (można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)4 Szklanki Bulionu Krewetkowego (można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papryka Cubanelle, Posiekana Lub Pokrojona W Cienkie PlasterkiPapryka Cubanelle, Posiekana Lub Pokrojona W Cienkie Plasterki
4
Wymieszaj białą fasolę, podgrzej i dopraw do smaku solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Papryczka Cubanelle, Posiekana Lub Pokrojona W Cienkie Plasterki1 Papryczka Cubanelle, Posiekana Lub Pokrojona W Cienkie Plasterki
Fasola BiałaFasola Biała
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia89
Magazyn