Musztarda i fasola
Mustard Greens 'n Beans to przepis bezglutenowy, bezmleczny, lakto ovo wegetariański i wegański z 6 porcjami. Ta przystawka ma 156 kalorii, 8 g białka i 5 g tłuszczu na porcję. Za 50 centów za porcję ten przepis pokrywa 18% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Allrecipes ma 16 fanów. Jeśli masz pod ręką cukier, musztardę w proszku, płatki pieprzu i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 98% wyniku, co jest świetnym wynikiem. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak co zrobić z musztardą i zupa z kurczaka z komosy ryżowej z musztardą i kurkumą, smażone flaki z marynowaną musztardą i sfermentowaną czarną fasolą oraz doskonałe południowe warzywa (kapusta , buraki, kapusta włoska, musztarda).
Instrukcje
W dużym holenderskim piekarniku na średnim ogniu rozgrzej oliwę z oliwek; gotuj i mieszaj cebulę i czosnek, aż cebula stanie się przezroczysta, około 5 minut.
W misce wymieszaj ocet, wodę, cukier, suchą musztardę i płatki czerwonej papryki, aż cukier się rozpuści.
Umieść zieloną musztardę w mieszance cebuli i czosnku i zalej mieszaniną octu. Mieszaj, aby połączyć, przykryj holenderski piekarnik i zagotuj. Gotuj warzywa, aż płyn zostanie wchłonięty, od 5 do 10 minut.
Wymieszaj białą fasolę, podgrzej i dopraw do smaku solą i czarnym pieprzem.