Muszle Kevina mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 9 i kosztuje $2.55 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 434 kalorie. 32 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Mieszanka masła, pół na pół śmietany, grzyby i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 54%, co jest solidne. Podobne przepisy to Kevin ' s Aloo Gobi, Kevin ' s Best Corned Beef, oraz Zupa dyniowa Kevina z Wielkiego Kanionu.
Instrukcje
1
Napełnij garnek wodą, doprowadź do wrzenia i zmniejsz ogień do gotowania na wolnym ogniu. Gotować krewetki w gotującej się wodzie, aż staną się różowe i nieprzezroczyste, 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Spuścić krewetki, i pokroić na pół; wymieszać krewetki, śmietana, i ser szwajcarski w misce.
Napełnij duży garnek lekko osoloną wodą i doprowadz do wrzenia na dużym ogniu. Gdy woda się zagotuje, wymieszaj skorupki makaronu i wróć do wrzenia. Gotować makaron odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż makaron gotuje się przez, ale nadal jest twardy do ugryzienia, o 13 protokół. Delikatnie wyjąć muszle łyżką szczelinową. Stuff 18 muszle z około 1 1/2 łyżka mieszanki krewetek, umieścić je w przygotowanym naczyniu do pieczenia, następnie przykryć każdą nadziewaną skorupę z inną skorupą, aby dołączyć nadzienie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Suszonej Marsali
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
5
Roztopić masło na patelni na średnim ogniu. Gotować i mieszać grzyby i zieloną cebulę, aż grzyby zrezygnować sok, o 3 protokół. Wymieszać z mąką, białym winem, solą, pieprzem i pół na pół śmietaną. Gotować, często mieszając, aż zgęstnieje i będzie gładka.