Musli Z Jabłkami I Migdałami

Musli Z Jabłkami I Migdałami
Jabłko i migdały musli jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 1 porcją. Na $1.49 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 465 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Najlepiej sprawdza się jako poranny posiłek i odbywa się w ok. 7 minut. Mieszanka staromodnego płatków owsianych, jabłka, miodu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Jabłko Migdał Bircher musli z zimowymi owocami, Jabłko I Rabarbar Muesli Crumble, oraz Łatwe Domowe Jabłko I Owsiane Musli.

Instrukcje

1
Połączyć owies i mleko w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
Owies ZwyczajnyOwies Zwyczajny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Odstawić 7 minut.
3
Wymieszać z jabłkiem, migdałami i miodem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
MiódMiód
TrudnośćŁatwy
Gotowe W7 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia31
Magazyn