Muskularny Makaron Z Czerwoną Papryką

Muskularny Makaron Z Czerwoną Papryką
Przepis mięsisty makaron z czerwoną papryką można zrobić w około 45 minut. Ten przepis służy 6. To danie główne ma 254 kalorii, 14g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Za 93 centów za porcję, ten przepis okładki 19% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pod ręką cebulę, oregano, ząbki czosnku i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi ci smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 58%, który jest solidny. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Pastan w pieczonym sosie z czerwonej papryki / Pieczony makaron z czerwonej papryki / Easy Pasta s Dla Dzieci, Pastan w pieczonym sosie z czerwonej papryki / Pieczony makaron z czerwonej papryki / Easy Pasta s Dla Dzieci, oraz Pastan w pieczonym sosie z czerwonej papryki / Pieczony makaron z czerwonej papryki / Easy Pasta s Dla Dzieci.

Instrukcje

1
Umieść paprykę w robocie kuchennym; przykryj i przetwarzaj, aż będzie gładka. Na dużej patelni gotuj wołowinę i cebulę, aż mięso przestanie być różowe; odcedzić. Dodaj puree z papryki, pomidory, czosnek, oregano, bazylię i sól. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
W międzyczasie w holenderskim piekarniku ugotuj makaron zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, dodając zieloną fasolkę w ciągu ostatnich 5 minut gotowania. Gotuj, aż makaron i fasolka szparagowa będą miękkie; odcedzić. Dodaj sos mięsny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
3
Posyp serem; mieszaj, aż się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia41
Magazyn