Muskularny Makaron Z Czerwoną Papryką
Przepis mięsisty makaron z czerwoną papryką można zrobić w około 45 minut. Ten przepis służy 6. To danie główne ma 254 kalorii, 14g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Za 93 centów za porcję, ten przepis okładki 19% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pod ręką cebulę, oregano, ząbki czosnku i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi ci smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 58%, który jest solidny. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Pastan w pieczonym sosie z czerwonej papryki / Pieczony makaron z czerwonej papryki / Easy Pasta s Dla Dzieci, Pastan w pieczonym sosie z czerwonej papryki / Pieczony makaron z czerwonej papryki / Easy Pasta s Dla Dzieci, oraz Pastan w pieczonym sosie z czerwonej papryki / Pieczony makaron z czerwonej papryki / Easy Pasta s Dla Dzieci.
Instrukcje
Umieść paprykę w robocie kuchennym; przykryj i przetwarzaj, aż będzie gładka. Na dużej patelni gotuj wołowinę i cebulę, aż mięso przestanie być różowe; odcedzić. Dodaj puree z papryki, pomidory, czosnek, oregano, bazylię i sól. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 15 minut.
W międzyczasie w holenderskim piekarniku ugotuj makaron zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, dodając zieloną fasolkę w ciągu ostatnich 5 minut gotowania. Gotuj, aż makaron i fasolka szparagowa będą miękkie; odcedzić. Dodaj sos mięsny.
Posyp serem; mieszaj, aż się rozpuści.