Mus z tuńczyka: Spuma di Tonno
Need a danie główne bezglutenowe i pescatariańskie? Mus z tuńczyka: Spuma di Tonno może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 3. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 188 kalorii, 20g białka, oraz 11g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, sok z cytryny, sól morską i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 43%, to danie jest solidne. Spróbuj Spuma Di Tonno, Polpettone di tonno (włoski chleb z tuńczykiem), oraz Spaghetti z tuńczykiem i sosem pomidorowym (Spaghetti al tonno e pomodoro) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Włóż tuńczyka do robota kuchennego i pulsuj, aby rozbić rybę. Po uruchomieniu maszyny dodaj masło, śmietanę, ocet balsamiczny i sos sojowy i zmiksuj na gładką masę. Następnie zatrzymaj maszynę i zeskrobaj boki miski procesora.
Dodać sok z cytryny i ponownie pulse. Doprawić do smaku solą i pieprzem i ponownie zmiksować. Sprawdź przyprawę.
Podawać w temperaturze pokojowej lub przykryć i przechowywać w lodówce do 4 dni. W przypadku przechowywania w lodówce, przed podaniem spuma należy przywrócić do temperatury pokojowej.