Mus Jabłkowy Wolno Stojący (Bez Dodatku Cukru)
Powolna kuchenka jabłecznik jabłkowy (bez dodatku cukru) może być tylko napój szukasz. Ten przepis służy 16. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 76 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 247 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś mieloną gałkę muszkatołową, mielony cynamon, mielone goździki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 37%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Powolna Kuchenka Mus Jabłkowy {Bez Dodatku Cukru}, Mus Jabłkowy Wolno Gotowany (Bez Dodatku Cukru), oraz Slow Cooker Cider Pulled Pork with cider Barbecue Sauce dla podobnych receptur.
Instrukcje
Jabłka układamy w powolnej kuchence.
Jabłka posypać cynamonem, goździkami i gałką muszkatołową.
Gotować na wysokiej wysokości, aż jabłka będą miękkie, 4 do 5 godzin.
Jabłka ubijać energicznie, aby uzyskać bardziej masywny sos jabłkowy. Puree z blenderem zanurzeniowym dla gładszego musu jabłkowego.