Mus Jabłkowy-Słodki Placek Ziemniaczany
Mus jabłkowy-słodki placek ziemniaczany jest bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 6 i kosztuje 54 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 198 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz słodkie ziemniaki, brązowy cukier, orzechy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Placki z słodkich ziemniaków i mus jabłkowy, Indyk placek pasterski ze słodkich ziemniaków i Deserowo-jabłkowy, oraz Slow Cooker zapiekanka ze słodkich ziemniaków (z sosem jabłkowym i orzechami pekan) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Słodkie ziemniaki umieść w 3-ćwiartkowym rondlu; dodaj wystarczającą ilość wody (osolonej w razie potrzeby), aby przykryć.
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Przykryć i gotować na wolnym ogniu 30 do 35 minut lub do miękkości; odcedzić.
Usunąć skórki; każdy słodki ziemniak pokroić wzdłuż na pół.
Umieść słodkie ziemniaki, pokrój boki w górę, w niedużej zapiekance 2-ćwiartkowej lub kwadratowym naczyniu do pieczenia, 8x8x2 cale.
Na słodkich ziemniakach posmarować sosem jabłkowym.
Wymieszać brązowy cukier, orzechy i cynamon; posypać musem jabłkowym. Kropka z masłem. Przykryć i piec około 30 minut lub do gorąca.