Mus czekoladowy z polewą Marshmallow

Mus czekoladowy z polewą Marshmallow
Jeśli 80 centów za porcję spada w budżecie, mus czekoladowy z polewą Marshmallow może być świetny bezglutenowe przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 255 kalorii. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Udaj się do sklepu i podnieś galaretkę o smaku czekoladowym pudding instant, blokuj topliwą czekoladę, mus i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciastka z krówkami z polewą czekoladową, S ' Amore Milk Chocolate Mousse filled Chocolate Cups with Marshmallow Frosting, oraz Mus czekoladowy bezmleczny z polewą czekoladowo-Quinoa.

Instrukcje

1
Pudding i mleko wymieszać w średniej misce zgodnie ze wskazówkami na pudełku
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Wstawić do lodówki, aż zestaw, około 10 minut
3
Złożyć w chłodnym bita polewa i mieszanina jest całkowicie połączona
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Drobno Posiekanych Solonych Orzeszków Ziemnych3 łyżki Drobno Posiekanych Solonych Orzeszków Ziemnych
4
Ubić składniki na polewę, aż będą gładkie
5
Szklanki napełnij około 2/3 musem. Wskazówka-Użyj plastikowej zamykanej torby na mniejsze okulary
6
Włóż z powrotem do lodówki
7
Wiśnie odcedzić, opłukać i osuszyć. Wskazówka-czekolada będzie lepiej trzymać, jeśli są suche
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
8
Roztopić czekoladę w kuchence mikrofalowej przez 30 sekund, wymieszać i podgrzać dodatkowy czas w razie potrzeby
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
9
Wisienkę zanurz w czekoladzie i umieść na papierze woskowym aż do kompletu
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
10
Opcjonalne
11
Jeśli chcesz dodać okruchy krakersów graham, zanurzyć wiśnię w czekoladzie, a następnie w okruchach i pozostawić do Ustawienia. Możesz również dodać białą czekoladę do wiśni, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)
1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
12
Na kubku musu dodaj polewę z prawoślazu i polej wisienką pokrytą czekoladą
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Paluszki Precelkowe Lub WykałaczkiCienkie Paluszki Precelkowe Lub Wykałaczki
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
TrudnośćNormalny
Gotowe W5 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn