Mus Czekoladowy Deser Brownie
Przepis czekoladowy mus Brownie deser może zaspokoić Amerykański głód w około 3 godziny i 20 minut. Ten deser ma 407 kalorii, 5G białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12 i kosztuje 45 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać pieczenia kakao, półsłodkie chipsy czekoladowe, cukier puder, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Czekoladowy Mus Brownie, Czekoladowy tort Brownie z musem z białej czekolady i karmelizowanymi bananami, oraz Mus Czekoladowy Brownie Shots.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni 13x9 cali). Smar dno tylko 13x9-calowy pan lub 10-calowy springform pan. W dużej misce, wymieszać brownie mix, syrop czekoladowy, woda, olej i 2 jajka, aż dobrze wymieszane.
Rozłóż ciasto na patelni.
W rondlu 2-ćwiartkowym podgrzać 3/4 szklanki śmietany do ubijania i chipsy czekoladowe na średnim ogniu, stale mieszając, aż czekolada się rozpuści i mieszanina będzie gładka; lekko ostudzić. W średniej misce, ubić 3 jajka i granulowany cukier mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż się spieni; wymieszać w mieszaninie śmietanowo-czekoladowej.
Wlać równomiernie na ciasto.
Piec prostokątną patelnię około 44 minut, patelnię springform około 1 godziny 5 minut lub do momentu ustawienia polewy. Ochłodzić całkowicie, około 2 godzin.
Podawać w temperaturze pokojowej, lub przykryć szczelnie i przechowywać w lodówce do ostygnięcia.
W małej misce, ubić wszystkie składniki bitej śmietany z mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż miękkie szczyty tworzą.
Deser podawać z bitą śmietaną. Przechowywać w lodówce.