Mummy Cake Pops

Mummy Cake Pops
Mummy Cake Pops może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru przystawek. Ten przepis służy 38 i kosztuje 41 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 193 kalorie. Jest idealny do Halloween. Mieszanka czekolady mlecznej brownie mix, cukierki Oczy, bogaty & kremowy lukier czekolady mlecznej, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 40 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 11%, co jest raczej złe. Spróbuj Mummy Pie Pops, Mummy Twinkie Pops, oraz Halloween Mumia Brownie Pops dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dodać i piec brownie wymieszać zgodnie z zaleceniami na polu cakelike brownies, przy użyciu wody, oleju i jaj. Super. Arkusz cookie linii z papieru woskowanego. W małej misce, wymieszać lukier i masło orzechowe do wymieszania. Crumble brownies w dużej misce, odrzucając krawędzie; wymieszać w Orzechowo-maślane cukierki.
Składniki, których będziesz potrzebować
(np. Batonik Crunch)(np. Batonik Crunch)
Brownie MixBrownie Mix
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(Keebler)(Keebler)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodaj mieszaninę lukier; dobrze wymieszać. Kształt na 1-calowe kulki; miejsce na arkuszu cookie. Przechowywać w lodówce do firmy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
3
Rezerwa 1 szklanka rozpuszczonych cukierków. Zanurz końcówkę 1 lizaka o 1/2 cala w pozostałym roztopionym cukierku i włóż kij do 1 kulki brownie nie więcej niż w połowie. Powtarzam. Wróć do arkusza cookie. Przechowywać w lodówce 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patyczki Do LizakówPatyczki Do Lizaków
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4
Wyjąć z lodówki kilka na raz. Zanurz kulki w roztopionym cukierku; dotknij nadmiaru.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
5
Odstawić do Ustawienia.
6
Łyżka reserved stopione cukierki do zamykanej plastikowej torby do przechowywania żywności; seal bag.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
7
Odetnij mały róg torby; wyciśnij torbę, aby przecisnąć wzory na kulki, aby wyglądały jak mumia. Natychmiast dołączyć Oczy cukierków. Poke przeciwległy koniec kija w bloku pianki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
8
Odstawić do Ustawienia.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 40 m.
Porcje38
Ocena Zdrowia0
Magazyn