Muffiny Z Otrębów Marchewkowych
Muffinki z otrębów marchewkowych to śniadanie, które serwuje 12. Za 33 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 4G tłuszczu i w sumie 191 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 45 minut. Mieszanka proszku do pieczenia, sody oczyszczonej, brązowego cukru i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi ci smak domu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz lacto ovo vegetarian dieta. Z łyżką wynik 35%, to danie nie jest takie super. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Muffiny Z Otrębów Marchewkowych, Muffinki Z Otrębów Żurawinowych, oraz Babeczki z marchwi i otrębów daktylowych.
Instrukcje
W dużej misce połącz pierwsze siedem składników.
Połącz jajka, maślankę, olej i melasę; mieszaj z suchymi składnikami tylko do zwilżenia. Dodać marchewki i rodzynki.
Napełnij nasmarowane lub wyłożone papierem kubki na muffinki do trzech czwartych.
Piec w temperaturze 350° przez 25-30 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Ostudzić przez 5 minut przed wyjęciem z patelni na ruszt.