Date Walnut Muffins to Wegetariańskie poranny posiłek. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 208 kalorii. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 18. Ten przepis jest lubiany przez 60 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz olej z krokosza barwierskiego, miód, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Muffinki Orzechowe, Babeczki Bananowo-Daktylowo-Orzechowe, oraz Muffinki daktylowo-orzechowe-te słodkie muffinki z kawałkami orzechów włoskich i daktylami są idealne na ciepło z piekarnika dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 204° za pomocą stojaka w pozycji środkowej. Linia osiemnaście kubki muffin z wkładkami papieru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Przynieś kawę na wolnym ogniu w małym rondelku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Bita Polewa I Wiórki Czekoladowe Waflowe Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Dodaj daty, usuń z ognia i ostudzić do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Daktyle
4
Daktyle odcedzić, wyrzucić kawę i posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Bita Polewa I Wiórki Czekoladowe Waflowe Opcjonalnie
W średniej misce ubić jajka, miód, cukier, olej i mleko. Zrobić dobrze w suchych składników, wlać mokre składniki i ubić razem. Wchodzisz w daktyle i orzechy włoskie; nie overmix. Łyżka ciasto do kubków muffin, wypełniając je trzy czwarte pełne.