Muffiny Duńskie Z Serem Borówkowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki,więc spróbuj Duńskich babeczek z serem borówkowym. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 176 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 248 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz sól, jajka, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Borówkowy Serek Śmietankowy Duński, Borówkowy Serek Śmietankowy Duńska Owsianka, oraz Mock Blueberry Cream Cheese Danish WW 2 Pkt.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°. Posmaruj 12 muffinek lub linijką papierem liners.In w małej misce wymieszać serek śmietankowy, cukier i sok z cytryny; odstawić.Wymieszać mąkę, proszek do pieczenia i sól razem w średniej wielkości misce i ustawić aside.In miskę do miksowania, ubić masło i cukier, aż będą lekkie i kremowe. Ubijaj jajka, jeden po drugim, aż ciasto będzie lekkie i puszyste. Wymieszać ze skórką waniliową i cytrynową.
Dodać mieszankę mąki na przemian z mlekiem i mieszać ręcznie do wymieszania. Nie przesadzaj.Umieść obficie czubatą łyżkę ciasta w każdej filiżance muffin. Nacisnąć kilka mrożonych jagód w cieście, a następnie umieścić łyżkę nadzienia z twarogiem na cieście, używając całego nadzienia z twarogiem i dzieląc równomiernie. Wciśnij jeszcze kilka jagód do sera. Wierzch z pozostałym ciasta muffin, dzieląc równomiernie między cups.In ta sama miska, której użyłeś do ciasta muffin (lub mieszanki mąki), wymieszaj 2 łyżki mąki, 5 łyżek cukru i 1/2 łyżeczki cynamonu.
Dodać 2 posiekane masło i wymieszać widelcem, aż będzie kruche.
Posypać wierzch babeczek.
Piec babeczki przez 28 do 30 minut lub aż zestaw i złoty kolor na całej górze.
Ostudzić na 10 minut na patelni, a następnie ostrożnie wyjąć z patelni i ostudzić całkowicie.