Muffinki Z Sernikiem Z Marmurkową Dynią
Marmurkowe muffiny z sernikiem dyniowym to Wegetariańskie poranny posiłek. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 265 kalorii. Ten przepis służy 12. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób przygotowało ten przepis, a 152 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz granulowany cukier, wanilię, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sernik Dyniowy Marmurkowy, Sernik Dyniowy Marmurkowy, oraz Sernik Dyniowy Marmurkowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Spryskaj wierzch puszki muffin sprayem do gotowania i ułóż 12 filiżanek z wkładkami.Przygotować nadzienie. Ubić serek śmietankowy z cukrem, następnie wymieszać z jajkiem i wanilią. Zestaw aside.In miskę, dokładnie wymieszać mąkę, oba cukry, sól, sodę oczyszczoną, cynamon i spices.In Inna miska do mieszania, mieszanka oleju, jajko, dynia i wanilia.
Dodać mieszaninę mąki do mieszaniny dyni i mieszać aż do połączenia.Filiżanki muffinek napełnij około 1/3 drogi mieszanką dyni. Łyżka śmietany serowej na dyni, dzieląc równomiernie pomiędzy wszystkie 12 filiżanek. Łyżka kroplę ciasta dyni na wierzchu twarogu. Ciasto dyniowe będzie grube i nie pokryje całej góry, więc wygląd będzie podobny do byczego oka.
Ostudzić na stojaku z drutu.