Muffinki Z Dyni I Czekoladą

Muffinki Z Dyni I Czekoladą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranny posiłek, więc wypróbuj babeczki z dyni z kawałkami czekolady. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 236 kalorii. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Jeśli masz olej canolan, cynamon, dynia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Muffinki Z Dyni Z Kawałkami Czekolady, Muffinki Dyniowo-Czekoladowe, oraz Muffinki Z Dyni I Czekoladą dla podobnych receptur.

Składniki

1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo2 łyżki plus 2 łyżeczki zimnego masła, podzielone2 łyżki plus 2 łyżeczki zimnego masła, podzielone1warzywo (np. szpinak)1-1/4 łyżeczki suszonych płatków pietruszki, podzielonych1-1/4 łyżeczki suszonych płatków pietruszki, podzielonych2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweDynia konserwowaDynia konserwowa591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe8 (1/4-calowych) grubych plastrów sera szwajcarskiego8 (1/4-calowych) grubych plastrów sera szwajcarskiego791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwechipsy czekoladowe lub 1/3 szklanki chipsów karobowychchipsy czekoladowe lub 1/3 szklanki chipsów karobowych1warzywo (np. szpinak)lody waniliowe i dodatkowe orzechy pekanlody waniliowe i dodatkowe orzechy pekan2Spód: okruszki z herbatników grahamnasiona lnu mielonegonasiona lnu mielonego0warzywo (np. szpinak)1 ciasto funtowe z żurawiną, pokrojone w kostki o wymiarach 1/2 cala, tak aby uzyskać 2 szklanki (można też wykorzystać 2 szklanki resztek ciasta duńskiego lub pączków w połączeniu z suszoną żurawiną – patrz poniżej)1 ciasto funtowe z żurawiną, pokrojone w kostki o wymiarach 1/2 cala, tak aby uzyskać 2 szklanki (można też wykorzystać 2 szklanki resztek ciasta duńskiego lub pączków w połączeniu z suszoną żurawiną – patrz poniżej)1warzywo (np. szpinak)1/2 szklanki słodkiego wina marsala1/2 szklanki słodkiego wina marsala2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 gotowa w sklepie mieszanka do wypieku ciasta czekoladowego, np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, upieczona zgodnie z instrukcją na opakowaniu1 gotowa w sklepie mieszanka do wypieku ciasta czekoladowego, np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, upieczona zgodnie z instrukcją na opakowaniu1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreomleczne czekoladki hershey®'s kisses®mleczne czekoladki hershey®'s kisses®1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweorzechy włoskie lub 1/2 szklanki orzechów pekan, posiekaneorzechy włoskie lub 1/2 szklanki orzechów pekan, posiekane1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 szklanka białego jęczmienia perłowego1 szklanka białego jęczmienia perłowego2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 łyżeczka drożdży szybko rosnących1 łyżeczka drożdży szybko rosnących1581 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka z ciasta pełnoziarnistegomąka z ciasta pełnoziarnistego
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia5
Magazyn