Muffinki Z Chleba Brązowego
Brązowe babeczki chlebowe mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten wegetariański przepis służy 12 i kosztuje 29 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 213 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu. Jeśli masz maślankę, sodę oczyszczoną, melasę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 4 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Muffinki Chlebowe Z Brązowym Masłem Blueberry Banana, Złoty rodzynek i porzeczka Irlandzki brązowy chleb {chleb pszenny}, oraz Muffinki Owsiane Z Brązowym Cukrem.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdym z 12 regularnych kubków muffin; spray do pieczenia kubków.
W średniej misce wymieszać mąkę, mąkę kukurydzianą, brązowy cukier, proszek do pieczenia, soda oczyszczona i sól; odstawić. W dużej misce ubić maślankę, roztopione masło, melasę i jajko. Mieszaj w mieszaninie mąki, aż mąka zostanie zwilżona. Wymieszać z porzeczkami. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin.
Piec 17 do 20 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Natychmiast wyjąć muffinki z patelni do stojaka chłodzącego.