Muffinki Z Białej Czekolady I Orzechów Makadamia
Babeczki z białą czekoladą i orzechami makadamia mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 281 kalorii. Ten przepis służy 12. Jeśli masz orzechy macadamia, ekstrakt z wanilii, czekolada, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 24%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Muffinki Z Białej Czekolady Macadamia, Ciasteczka Makadamia Z Białej Czekolady (Biała Mąka Pełnoziarnista), oraz Ciasteczka Makadamia Z Białej Czekolady dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać mieszankę do pieczenia i cukier w dużej misce; wymieszać z czekoladą i orzechami. Zrób dobrze w środku mieszaniny.
Połącz pół na pół i pozostałe 3 składniki; dodaj do suchych składników, mieszając tylko do momentu zwilżenia suchych składników.
Łyżka do natłuszczonych patelni do muffinów, wypełniając dwie trzecie pełne.
Piec w temperaturze 400 przez 11 do 12 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty.
Natychmiast wyjąć z patelni.
Muffinki z gorącą czekoladą: Pomiń czekoladę whtie i orzechy makadamia. Spadek pieczenia wymieszać do 2 1/4 szklanki i pół i pół do 1/2 szklanki. Wymieszać 2 łyżki kakao, 3/4 szklanki półsłodkie czekoladowe mini-kromki, 1/4 szklanki syropu czekoladowego, i 1/4 szklanki pokrojonych migdałów.
Piec zgodnie z zaleceniami.