Muffinki Jabłkowo-Otrębowe
Muffinki muflonowe z otrębami mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 92 kalorie, 4G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka beztłuszczowej maślanki, cukru, substytutu jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów Południowej żywności. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Muffinki z otrębami i Muffinkami jabłkowymi, Otręby owsiane-muffiny jabłkowe Mini, oraz Jabłko Cynamon Otręby Babeczki / Super Otręby Muffin Ciasto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników w dużej misce. Zrobić dobrze w środku mieszaniny, i odstawić.
Połączyć maślankę i 3 kolejne składniki, dobrze mieszając trzepaczką. Wymieszać otręby; odstawić 5 minut.
Dodać otręby do mieszanki mąki, mieszając do momentu zwilżenia suchych składników.
Łyżka ciasto równomiernie do 24 kubki muffin pokryte sprayem do gotowania, wypełniając trzy czwarte pełne.
Piec w temperaturze 400 przez 22 do 24 minut lub do złotego koloru.
Natychmiast wyjąć muffinki z patelni i ostudzić na stojakach z drutu.