Muffinki Gruszkowo-Migdałowe
Muffinki gruszkowo-migdałowe to bezmleczne i wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten poranny posiłek ma 184 kalorie, 4G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka ekstraktu migdałowego, jajka, ścinane migdały i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Wegańskie Muffinki Z Dyni I Gruszki Migdałowe, Jabłko Wiśnia Gruszka Migdałowe Babeczki Śniadaniowe, oraz Jabłkowe, wiśniowe, gruszkowe i migdałowe babeczki śniadaniowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki w misce bezpiecznej dla mikrofalówki. Kuchenka mikrofalowa W Wysokiej 4 minut lub do gruszki jest bardzo delikatna. Mash gruszka z masher ziemniaków do puree. Lekko schłodzić.
Podczas gdy gruszka puree chłodzi, zważyć lub lekko łyżką pieczenia wymieszać w suchych miseczkach; poziom z nożem.
Umieścić migdały w robocie kuchennym; proces 40 sekund lub do drobno zmielone.
Wymieszać mieszankę do pieczenia, migdały i 1/2 szklanki cukru w średniej misce; wymieszać trzepaczką. Zrób dobrze w środku mieszaniny.
Połącz jajka, ekstrakty i puree z gruszek, dobrze mieszając trzepaczką.
Dodaj do mieszaniny migdałów, mieszając tylko do wilgotnego. Łyżka ciasto równomiernie do 12 Muffin kubki pokryte sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 350 przez 23 minuty lub do momentu, gdy muffinki zostaną lekko dotknięte na środku.