Mus jabłkowy i agawa Granolan to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 493 kalorie. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz nasiona słonecznika, nasiona sezamu, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 20 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Mus jabłkowy słodzony agawą (naturalnie bezglutenowy), Granola Z Mango I Agawy Z Jogurtem Greckim, oraz Granola jagodowa z agawą cynamonową i migdałami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Linia duża obramowana blacha do pieczenia z folią nonstick lub pergaminem paper.In dużą miskę, wymieszać owies, otręby owsiane, orzechy, nasiona słonecznika, nasiona sezamu, pestki dyni, brązowy cukier, cynamon, imbir i salt.To mieszankę owsianą, dodać sos jabłkowy, agawę, miód i olej kokosowy. Dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona Słonecznika
Nasiona Dyni
Woda Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)
Dietetyczna Soda Kremowa
Olej Kokosowy
Aromat Klonowy Do Smaku
Może Dietetyczna śmietanka Sodowa
Otręby Owsiane
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Szczypta Soli I Więcej Do Obramowania Szkła
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Zielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
Rozprowadzić mieszaninę na przygotowanej blasze do pieczenia i piec przez około 30 do 33 minut, mieszając co 10-12 minut, aż granola stanie się złotobrązowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka (8 Uncji) Jogurtu Waniliowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu