Muesauce & Agave Granola

Muesauce & Agave Granola
Mus jabłkowy i agawa Granolan to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 493 kalorie. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz nasiona słonecznika, nasiona sezamu, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 20 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Mus jabłkowy słodzony agawą (naturalnie bezglutenowy), Granola Z Mango I Agawy Z Jogurtem Greckim, oraz Granola jagodowa z agawą cynamonową i migdałami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Linia duża obramowana blacha do pieczenia z folią nonstick lub pergaminem paper.In dużą miskę, wymieszać owies, otręby owsiane, orzechy, nasiona słonecznika, nasiona sezamu, pestki dyni, brązowy cukier, cynamon, imbir i salt.To mieszankę owsianą, dodać sos jabłkowy, agawę, miód i olej kokosowy. Dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona SłonecznikaNasiona Słonecznika
Nasiona DyniNasiona Dyni
Woda Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)Woda Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
Olej KokosowyOlej Kokosowy
Aromat Klonowy Do SmakuAromat Klonowy Do Smaku
Może Dietetyczna śmietanka SodowaMoże Dietetyczna śmietanka Sodowa
Otręby OwsianeOtręby Owsiane
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Szczypta Soli I Więcej Do Obramowania SzkłaSzczypta Soli I Więcej Do Obramowania Szkła
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Zielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych OliwekZielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
Filiżanki Wielkości Przekąski, BrzoskwinieFiliżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Rozprowadzić mieszaninę na przygotowanej blasze do pieczenia i piec przez około 30 do 33 minut, mieszając co 10-12 minut, aż granola stanie się złotobrązowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka (8 Uncji) Jogurtu Waniliowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu1 Szklanka (8 Uncji) Jogurtu Waniliowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Wyjąć z piekarnika i ostudzić całkowicie. Powinien być chrupiący, gdy chłodzi.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone

Składniki

TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia37
Magazyn