Mroźny placek pomarańczowy

Mroźny placek pomarańczowy
Frosty Orange Pie wymaga około 5 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8 osobom. Jedna porcja tego dania zawiera około 8 g białka , 23 g tłuszczu i łącznie 460 kalorii . Za 1,17 USD za porcję ten przepis pokrywa 10% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Mieszanka skondensowanego mleka, skórki krakersów graham, koncentratu soku pomarańczowego i garści innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 36% , to danie nie jest tak spektakularne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Fresh Orange Frosty Beverage (Copycat Orange Julius) , Frosty Orange Drink i Frosty Orange Smoothie .

Instrukcje

1
W misce ubij serek śmietankowy i mleko skondensowane na gładką masę. Ubij koncentrat soku pomarańczowego. Dodać ubitą polewę. Włóż łyżką do skorupy. Przykryj i zamroź na okres do 3 miesięcy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koncentrat Soku PomarańczowegoKoncentrat Soku Pomarańczowego
Pokrojone świeże Brzoskwinie I Bita Polewa OpcjonalniePokrojone świeże Brzoskwinie I Bita Polewa Opcjonalnie
2 Funty Niebieskich Ziemniaków2 Funty Niebieskich Ziemniaków
2-1/2 łyżeczki Wody Różanej, Opcjonalnie2-1/2 łyżeczki Wody Różanej, Opcjonalnie
Woda (70° Do 80°)Woda (70° Do 80°)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Opakowania Sałatki Goya I Przypraw Warzywnych2 Opakowania Sałatki Goya I Przypraw Warzywnych

Polecane wino: Port, Vin Santo, Późne żniwa Riesling, Lambrusco Dolce

Ciasto świetnie komponuje się z porto, Vin Santo i Rieslingiem z późnych zbiorów. Wszystkie te wina są słodkie, co jest ważne, ponieważ wino powinno zazwyczaj być słodsze niż potrawa, którą do niego łączysz. Porto truskawkowo-czekoladowe Giessinger Surrender z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 50 dolarów za butelkę.
Czekoladowe porto truskawkowe Giessinger Surrender
Czekoladowe porto truskawkowe Giessinger Surrender
Satysfakcję odczuwamy wtedy, gdy poddajemy się mocy i długotrwałemu pięknu umysłu, nie zważając na krótkotrwałe piękno fizyczne. Poddanie się bólowi może być najwyższą nauką i doświadczeniem pokory. W końcu potrzebujemy przebaczenia, aby poddać się pasji. Wino porto Syrah o naturalnych aromatach czekolady i jagód. Lody na kółkach. AU PLISIR!!
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn