Porchetta Italiana

Porchetta Italiana
Porchettan Italiana może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 393 kalorie, 41g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.83 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz bez kości łopatkę wieprzową, Koper, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis od Allrecipes ma 36 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Fettuccine Italiana, Paellan Italiana, oraz Domowe ciasto na pizzę i sos-wybór Italiany.

Instrukcje

1
Upiec na zewnątrz i wewnątrz bark i wcierać w miąższ sól i pieprz. Wcierać czosnek, rozmaryn i koper w miąższ. Włóż ramię do szczelnego pojemnika i wlej wino do ramienia i wokół niego. Przykryć szczelnie i umieścić w lodówce do marynowania przez 3 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
KoperKoper
RozmarynRozmaryn
CzosnekCzosnek
WinoWino
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
2
Wyjmij mięso z lodówki i zwiąż je w odstępach około 1 cala, aby utworzyć równą rolkę. Doprowadzić mięso do temperatury pokojowej na około 45 minut. Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Malować pieczeń z sosem browning i piec pieczeń, aż ma temperaturę wewnętrzną 145 Stopni F (63 Stopni C). Oszacuj 30 minut czasu gotowania na Funt.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS BrowningSOS Browning
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Wyjąć z piekarnika, namiot z folią i odstawić na 15 minut przed rzeźbieniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia30
Magazyn