Mrożona Teaquila
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 174 kalorie. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 6 i kosztuje 4,24 zł za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz nektar z guawy, srebrną tequilę, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Wegańskie babeczki z mrożoną herbatą z lukrem cytrynowo-mrożoną herbatą, mrożona herbata z mango, jak zrobić mrożoną herbatę z mango, oraz Mrożona herbata Pimm dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małym rondlu, połączyć cukier i wodę i doprowadzić do dusić na umiarkowanie wysokim ogniu, mieszając do rozpuszczenia cukru.
Wyjąć z ognia i ostudzić do temperatury pokojowej. Wymieszać z sokiem z cytryny.
W dużym dzbanku połącz syrop cytrynowy z nektarem z guawy, herbatą i tequilą.
Wlać teaquila do wysokich szklanek na lodzie i udekorować każdy z cytrynowym twist.