Mozzarella i Pesto
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przyprawy, więc spróbuj Mozzarellana i Pesto Stratan. Jedna porcja zawiera 2124 kalorii, 121g białka, oraz 159 g tłuszczu. Ten przepis służy 1. Na $9.94 za porcję, ten przepis okładki 59% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać oliwki, ser mozzarella, pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i דל פחמימות,zne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Mozzarella Warzywa Warstwowe, Patelnia warstw z Pancettan i Mozzarella, oraz Świeża Mozzarella, suszone na słońcu pomidory i Prosciutto warstwy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spray prostokątne naczynie do pieczenia, 13x9x2 cali, z natryskiem do gotowania.
Po jednej stronie każdej kromki chleba posmarować pesto. Ułóż chleb, pesto po bokach, w dolnej części naczynia do pieczenia, krojenie plastrów, aby pasowały w razie potrzeby.
Posypać oliwkami, papryką i serem mozzarella.
Ubić jajka, mleko, sól i pieprz, aż dobrze wymieszane.
Wlać równomiernie ser w naczyniu.
Posypać parmezanem. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny, ale nie dłużej niż 24 godziny.
Piekarnik rozgrzać do 325ºF.
Piec odkryte 55 do 60 minut lub aż nóż włożony w centrum wychodzi czysty i top jest złoty brąz.
Odstawić na 5 minut przed cięciem.