Mostek Wołowy Wolnowar

Mostek Wołowy Wolnowar
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu żydowskich przepisów,więc wypróbuj mostek wołowy Slow Cooker. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis serwuje 8 i kosztuje 2,66 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 38g białka, 13g tłuszczu i w sumie 394 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 474 smakoszy i kucharzy. Przynosi ci smak domu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Chanuka. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 6 godzin i 20 minut. Mieszanka grzybów, brązowego cukru, cebuli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia wynik spoonacular 95%, co jest super. Podobne przepisy obejmują Mostek Wołowy Wolnowar, Mostek wołowy wolnowarowy, oraz Mostek wołowy wolnowarowy.

Instrukcje

1
Przeciąć mostek na pół; umieścić w 5-qt. powolna kuchenka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
2
Dodaj grzyby i liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
GrzybyGrzyby
3
Połącz pomidory, cebulę, brązowy cukier, ocet i keczup; polać wołowiną. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 6-7 godzin lub do miękkości mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
PomidorPomidor
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
OcetOcet
CebulaCebula
WołowinaWołowina
MięsoMięso
4
Usuń wołowinę i utrzymuj ciepło. Odrzuć liście laurowe. W dużym rondlu połącz skrobię kukurydzianą i wodę, aż będą gładkie. Stopniowo mieszaj płyn do gotowania. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia. Pokrój mięso w poprzek ziarna; podawać z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
ZiarnaZiarna
SOSSOS
WodaWoda
WołowinaWołowina
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem

Polecane wino: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel

Mostek wołowy w menu? Spróbuj połączyć się z Shirazem, Tempranillo i Zinfandelem. Wszystkie te czerwone wina poradzą sobie z mięsistym, dymnym smakiem mostka. Jeśli mówisz o tradycyjnym żydowskim mostku, będziesz chciał poszukać koszernego czerwonego wina. Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano
Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano
Intensywnie rubinowa czerwień o przyjemnych aromatach, które są trwałe i owocowe. Wytrawne, ale jednocześnie owocowe. Miękkie i świeże na podniebieniu.
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia36
Magazyn