Moscato-pieczone gruszki i jabłka gotowane na cydrze

Moscato-pieczone gruszki i jabłka gotowane na cydrze
Przepis Moscato-pieczone gruszki i jabłka gotowane na cydrze jest gotowy w około 1 godzinę i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników europejskiej żywności. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 251 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 1,88 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz masło, półwytrawne gruszki bartlett, jabłko fuji i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi je Wam Jedzenie i wino. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 14%, co nie jest takie niesamowite. Moscato gotowane gruszki zawinięte w ciasto francuskie, Jabłka gotowane na cydrze z kandyzowanymi orzechami włoskimi, śmietaną Rumową i syropem z cydru, oraz Jabłecznik Gotowane Gruszki są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Gruszki ćwiartujemy i rdzeniujemy; obficie obsypujemy cukrem cukierniczym. W dużej, żaroodpornej patelni nonstick roztopić masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
3
Dodaj gruszki, ściąć boki w dół, i gotować na dużym ogniu, aż bogato rumiane, 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
4
Obrócić boki Skórki gruszek w dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
5
Wlej Moscato. Piecz gruszki w piekarniku, aż gruszki zmiękną, a wino zmniejszy się do syropu, około 18 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
6
Przełożyć gruszki na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
7
Tymczasem, dodać Poire Williams na patelni i gotować przez około 3 protokół, skrobanie się wszelkie rumiane kawałki z dołu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
8
Dodać cydr i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Zielone Jabłko1 Duże Zielone Jabłko
9
Dodać plasterki jabłka, przykryć i dusić na małym ogniu, obracając raz, aż plasterki jabłka będą przezroczyste, o 5 protokół. Odkryj i gotuj na wolnym ogniu, aż cydr zmniejszy się do syropu. Łyżka jabłka do płytkich misek i top je z klinów gruszki. Posypać cynamonem i podawać z bitą śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gumowata CytrynaGumowata Cytryna
Jak Pistacje Lub Orzechy WłoskieJak Pistacje Lub Orzechy Włoskie
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn