Moscato-pieczone gruszki i jabłka gotowane na cydrze
Przepis Moscato-pieczone gruszki i jabłka gotowane na cydrze jest gotowy w około 1 godzinę i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników europejskiej żywności. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 251 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 1,88 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz masło, półwytrawne gruszki bartlett, jabłko fuji i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi je Wam Jedzenie i wino. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 14%, co nie jest takie niesamowite. Moscato gotowane gruszki zawinięte w ciasto francuskie, Jabłka gotowane na cydrze z kandyzowanymi orzechami włoskimi, śmietaną Rumową i syropem z cydru, oraz Jabłecznik Gotowane Gruszki są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Gruszki ćwiartujemy i rdzeniujemy; obficie obsypujemy cukrem cukierniczym. W dużej, żaroodpornej patelni nonstick roztopić masło.
Dodaj gruszki, ściąć boki w dół, i gotować na dużym ogniu, aż bogato rumiane, 10 protokół.
Obrócić boki Skórki gruszek w dół.
Wlej Moscato. Piecz gruszki w piekarniku, aż gruszki zmiękną, a wino zmniejszy się do syropu, około 18 minut.
Przełożyć gruszki na talerz.
Tymczasem, dodać Poire Williams na patelni i gotować przez około 3 protokół, skrobanie się wszelkie rumiane kawałki z dołu.
Dodać cydr i doprowadzić do wrzenia.
Dodać plasterki jabłka, przykryć i dusić na małym ogniu, obracając raz, aż plasterki jabłka będą przezroczyste, o 5 protokół. Odkryj i gotuj na wolnym ogniu, aż cydr zmniejszy się do syropu. Łyżka jabłka do płytkich misek i top je z klinów gruszki. Posypać cynamonem i podawać z bitą śmietaną.