Morelowo-pomarańczowe batony kruche mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 32. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 124 kalorie. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka soli, konfitury morelowe, pasta migdałowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Morelowe Batoniki Kruche, Morelowo-Migdałowe Batoniki Kruche, oraz Batoniki Morelowe Z Kruchą Skórką.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 163°. masło 9x9x2-calowa metalowa patelnia do pieczenia; dno linii i boki patelni z papierem do pieczenia, rozciągające się po bokach. Pergamin z masłem.
Wymieszać w 1/4 szklanki pokrojonych migdałów; odstawić do polewy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Migdały W Plasterkach
7
Pozostałe ciasto równomiernie wcisnąć na dno przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Rozprowadzić mieszaninę równomiernie. Opuszkami palców grubo pokruszyć polewą na konfitury, następnie posypać 1/4 szklanki migdałów. Lekko nacisnąć polewę na konfitury.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetwory
( 23)
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
9
Piec kruche do góry i brzegi skorupy są złotobrązowe, około 1 godziny. Całkowicie schłodzić w patelni na stelażu. Używając pergaminu jako pomocy, podnieś kruche ciasto z patelni.
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
10
Pokrój kruche bułki na 4 równe paski, a następnie pokrój każdy pasek w poprzek na 8 małych ciasteczek. (Może być przygotowany z wyprzedzeniem. Przechowywać w jednowarstwowym hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej do 4 dni lub zamrażać do 2 tygodni.)