Morelowo-Pomarańczowe Batoniki Kruche

Morelowo-Pomarańczowe Batoniki Kruche
Morelowo-pomarańczowe batony kruche mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 32. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 124 kalorie. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka soli, konfitury morelowe, pasta migdałowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Morelowe Batoniki Kruche, Morelowo-Migdałowe Batoniki Kruche, oraz Batoniki Morelowe Z Kruchą Skórką.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 163°. masło 9x9x2-calowa metalowa patelnia do pieczenia; dno linii i boki patelni z papierem do pieczenia, rozciągające się po bokach. Pergamin z masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
W małej miseczce wymieszać konfitury i Likier pomarańczowy; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier PomarańczowyLikier Pomarańczowy
PrzetworyPrzetwory
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Za pomocą miksera elektrycznego, beat 1 szklanka masła i cukru w dużej misce, aż dobrze wymieszane. Ubić w ekstrakcie z migdałów.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Zmielonych Orzechów Makadamia1/4 Szklanki Zmielonych Orzechów Makadamia
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Dodać mąkę i sól; ubijać aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
5
Przenieść 1 szklankę ciasta do innej małej miski; dodać pokruszone pasty migdałowe i wymieszać opuszkami palców, aż tworzą się małe grudki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta MigdałowaPasta Migdałowa
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Wymieszać w 1/4 szklanki pokrojonych migdałów; odstawić do polewy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Migdały W PlasterkachMigdały W Plasterkach
7
Pozostałe ciasto równomiernie wcisnąć na dno przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Rozprowadzić mieszaninę równomiernie. Opuszkami palców grubo pokruszyć polewą na konfitury, następnie posypać 1/4 szklanki migdałów. Lekko nacisnąć polewę na konfitury.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzetworyPrzetwory
( 23)( 23)
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
9
Piec kruche do góry i brzegi skorupy są złotobrązowe, około 1 godziny. Całkowicie schłodzić w patelni na stelażu. Używając pergaminu jako pomocy, podnieś kruche ciasto z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka KrucheCiasteczka Kruche
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
10
Pokrój kruche bułki na 4 równe paski, a następnie pokrój każdy pasek w poprzek na 8 małych ciasteczek. (Może być przygotowany z wyprzedzeniem. Przechowywać w jednowarstwowym hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej do 4 dni lub zamrażać do 2 tygodni.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje32
Ocena Zdrowia0
Magazyn