Morawskie Chipsy z lukrem Królewskim
Need a deser bezmleczny i wegetariański? Morawskie Chipsy z Królewską polewą mogą być znakomitym przepisem do spróbowania. Ten przepis służy 40. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 94 kalorie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 3 mówiłoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz sodę oczyszczoną, wodę, niespełnioną melasę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Lukier Królewski, Lukier Królewski, oraz Lukier Królewski dla podobnych receptur.
Instrukcje
Skrócenie impulsu, brązowy cukier i melasa w robocie kuchennym, aż będzie gładka. W międzyczasie wymieszać mąkę, sodę oczyszczoną, przyprawy i sól.
Dodaj do procesora i mieszaj tylko do momentu połączenia.
Ciasto wyłożyć na mąkę i krótko zagnieść, pozwalając ciasto wchłonąć trochę więcej mąki, jeśli jest lepkie. Podziel ciasto na pół i uformuj każdą połowę na 3-calowy kwadrat. Owinąć każdy w folię i schłodzić co najmniej 1 dzień.
Rozgrzej piekarnik do 163° z półką w środku. Linia 2 duże blachy do pieczenia z pergaminem.
Rozwałkować 1 kawałek ciasta na posypanej mąką ściereczce do ciasta za pomocą wałka do ciasta pokrytego mąką, aż będzie bardzo cienki (mniej niż 1/16 cala grubości), około 15-calowego kwadratu.
Wytnij kształty za pomocą foremek do ciastek i, używając szpatułki offsetowej do przenoszenia, ułóż około 1/2 cala od siebie na blachach do pieczenia.
Piec ciasteczka, 1 arkusz na raz, 10 minut.
Odstawić 1 minutę na arkuszu, a następnie poluzować łopatką i przenieść na pergaminie do stojaka na chrupiące, około 10 minut. Jeśli pierwsza partia nie jest chrupiąca, Piec 1 minutę więcej (na blasze do pieczenia), a następnie piec pozostałe partie 10 do 11 minut. Fajne ciasteczka całkowicie na stojaku.
Powtórzyć z pozostałym ciastem (ostudzić blachy do pieczenia i wyłożyć świeżym pergaminem). Przerzuć resztki raz na dodatkowe ciasteczka, jeśli chcesz.
Ubij razem składniki lukru w dużej misce z mikserem elektrycznym ze średnią prędkością, aż tylko połączone, o 1 minutę. Zwiększ prędkość do wysokiej i bij, aż lukier utrzyma miękkie szczyty, o 3 minuty więcej. W razie potrzeby podziel lukier i dodaj barwnik spożywczy.
Napełnij torebki cukiernicze lukrem i dekoracyjnie wymieszaj na ciastkach, a następnie Ustaw, około 1 godziny.
* Ciasto można schłodzić do 2 tygodni. * Ciasteczka (bez lukru) przechowywać w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej 1 miesiąc. * Lukier może być wykonany 1 dzień wcześniej i schłodzony, jego powierzchnia pokryta wilgotnym ręcznikiem papierowym i miska pokryta folią. Ubić mikserem 1 do 2 minut przed użyciem.