Monte Cristo z sosem jeżyn
Monte Cristo z sosem do zanurzania jeżyn może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepisu dania głównego. Ten przepis służy 2. Jedna porcja zawiera 894 kalorie, 38g białka, oraz 56 g tłuszczu. Na 2,18 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz jajka, prawdziwy majonez, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 62%. Podobne przepisy to Kanapka Monte Cristo ze słodkim sosem musztardowym, Kanapka Monte Cristo Ze Słodkim Sosem Musztardowym, oraz Monte Cristos z sosem Chipotle Peach Dipping.
Instrukcje
Połącz 1/4 szklanki prawdziwego majonezu Hellmann ' s® lub Best Foods® z musztardą z trzepaczką do drutu w małej miseczce. W razie potrzeby doprawić solą i pieprzem. Równomiernie rozprowadzić chleb z mieszaniną majonezu.
Połączyć dżem, pozostałe 2 łyżki majonezu i pozostałe 1 łyżeczka musztardy w małej misce z trzepaczką drucianą; odstawić.
Szynkę i ser równomiernie podzielić między 2 kromki chleba, a następnie polać pozostałym chlebem.
Jajka ubić z mlekiem trzepaczką w małym płytkim naczyniu. W razie potrzeby doprawić solą i pieprzem. Kanapki zanurzyć w mieszaninie jaj, obracając się do płaszcza.
Ciepła 12-calowa patelnia nonstick rozpylona nieprzywierającym sprayem do gotowania na średnim ogniu i gotować kanapki, obracając raz, 5 minut lub aż złoty i ser topi się.
Podawać z sosem jeżyn na boku.