Montana Rosyjski Czarny Chleb
Montana rosyjski czarny chleb może być tylko Wschodnioeuropejskie przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje 56 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 223 kalorie, 7G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 35 minut. Mieszanka kiełków pszenicy, sól morska, płaskie ciepłe piwo porter i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Rosyjski Czarny Chleb, Rosyjski Czarny Chleb, oraz Rosyjski Czarny Chleb dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mąkę chlebową pełnoziarnistą, mąkę żytnią, kakao w proszku, mąkę chlebową, kiełki pszenicy, kminek, drożdże, piwo, kawę, ocet, oliwę z oliwek, miód, melasę, sól morską i cebulę w proszku umieścić w maszynie do chleba w kolejności sugerowanej przez producenta. Ustaw chleb maszyna do ugniatania cyklu.
Wyłożyć blachę do pieczenia pergaminem.
Wyjąć ciasto z maszyny do chleba i uformować w rustykalny bochenek na przygotowanej blasze do pieczenia. Zrób szczeliny na bochenku w formacji krzyżowej.
Odstawić ciasto na 1 godzinę.
Rozgrzej piekarnik do 395 stopni F (202 stopni C).
W małej misce ubić białko i ciepłą wodę.
Miksturę białka jajka wymieszać z wierzchem bochenka.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż chleb jest gotowane przez, 45 do 50 minut. Schłodzić chleb na drucianym stojaku przez 1 godzinę przed podaniem.