Monster Cake Pops

Monster Cake Pops
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać Potwór Ciasto Pops spróbować. Ten przepis sprawia, że 72 porcje z 167 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Halloween. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 15 minut. Udaj się do sklepu i odebrać słomki cukierków, cukierki topi, skracanie, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Monster Pops, Zielony Potwór Ice Pops, oraz Monster Cookie Pops dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dodać i upiec ciasto mix zgodnie z zaleceniami na polu 13x9-calowy patelni, przy użyciu wody, oleju i jaj. Super. Arkusz cookie linii z papieru woskowanego. Ciasto pokruszyć w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukrowe Cukierki Z Gumy Do żuciaCukrowe Cukierki Z Gumy Do żucia
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(Keebler)(Keebler)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodać lukier; dobrze wymieszać. Kształt na 1-calowe kulki; miejsce na arkuszu cookie. Zamrażać, aż będzie twarde; przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
3
W misce do mikrofali, mikrofalówka niebieski cukierek topi się i skraca odkryte na Medium (50%) 1 minutę, następnie w odstępach 15 sekund, aż stopi; mieszać aż gładkie. Zanurz końcówkę 1 patyczka lizaka około 1/2 cala w roztopionym niebieskim cukierku i włóż kij do 1 kulki ciasta nie więcej niż w połowie. Powtarzam. Wróć do arkusza cookie. Przechowywać w lodówce 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Candy TopiCandy Topi
Posiekane, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 średnich)Posiekane, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 średnich)
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patyczki Do LizakówPatyczki Do Lizaków
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Wyjąć z lodówki kilka na raz. Dip cake balls w roztopionym niebieskim cukierku; stuknij nadmiar. Poke przeciwległy koniec kija w bloku pianki. Natychmiast dołączyć 2 cukierki słomy kawałki do góry pop dla anten, trzymając w miejscu, aż zestaw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słomki Do PiciaSłomki Do Picia
5
Odstawić do Ustawienia.
6
Łyżka stopiła fioletowe cukierki w zamykanej plastikowej torbie do przechowywania żywności; seal bag.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
7
Odciąć mały róg torby. Wycisnąć worek do rur usta i zęby na ciasto pops. Użyj pozostałych stopionych cukierków, aby przymocować Oczy cukierków do anten.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 15 m.
Porcje72
Ocena Zdrowia0
Magazyn