Mocha-Glazurowany Chleb Z Dyni

Mocha-Glazurowany Chleb Z Dyni
Jeśli 39 centów za porcję spada w budżecie, Mocha-glazurowany chleb z dyni Chocolate Chip może być doskonałym bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 258 kalorii, 2G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać jajka, wanilia, brązowy cukier, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Chocolate Mocha Chip Chleb Bananowy, Muffinki Dyniowe Z Polewą Czekoladową, oraz Chleb Bananowy Biała Czekolada Chipsy Jagodowe Muffinki Glazurowane.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Nasmaruj dno tylko patelni bochenkowej 9x5 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Batonik Z Mlecznej Czekolady, GolonyBatonik Z Mlecznej Czekolady, Golony
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
W dużej misce, wymieszać wszystkie składniki chleba z wyjątkiem chipsów czekoladowych, aż dobrze połączone. Złożyć w czekoladowe chipsy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)
Procent TłuszczuProcent Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Wlać ciasto na patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
4
Piec 45 do 60 minut lub aż wykałaczka włożona do środka bochenka wychodzi czysty. Ostudzić 5 minut na patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
5
Wyjąć z patelni do regału chłodzącego, aby całkowicie ostygnąć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
6
Aby glazura: w małej misce, wymieszać składniki glazury, dodając więcej cukru pudru lub wody w razie potrzeby, aż glazura będzie gęsta i mżawo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Łyżka glazury równomiernie na całkowicie schłodzonym chlebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Procent TłuszczuProcent Tłuszczu
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
8
Ustaw całkowicie przed krojeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn