Miętowy Ogórek Raita
Minty Cucumber Raitan to indyjski przepis, który służy 3. Jedna porcja zawiera 63 kalorie, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mało kto lubi tę przystawkę. Mieszanka ogórka, kolendry, mięty i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 36%. Podobne przepisy to ogórek raita, jak zrobić ogórek Raita / raita s, ogórek raita, jak zrobić ogórek raita, oraz Miętowo-Arbuzowa Sałatka Ogórkowa.
Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose
Indian w menu? Spróbuj sparować z Gruener Veltliner, Riesling i Sparkling rosé. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Winnice Illahe i Winnica Gruner Veltliner z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Illahe winnice i Winiarnia Gruner Veltliner
Aromaty zielonego jabłka i ogórka w stylu meksykańskim (nuty chili i limonki) z podniebieniem dżemu z mniszka lekarskiego, mokrego kamienia, kwiatu gruszy, kiwi i lucerny.Nasza fermentacja w beczkach akacjowych nadaje teksturowanemu odczuciu w ustach tego wina, które jest akcentowane klasycznym wykończeniem z białego pieprzu grüner.