Miód Imbir Fasola Szparagowa
Miód imbir fasolka szparagowa może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury przystawki. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis ma 178 kalorii, 4G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 32 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jeśli masz pod ręką miód, czosnek, fasolę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 48%. Spróbuj Fasolka szparagowa z miodową musztardą Vinaigrette z "the fresh Honey Cookbook", Fasola szparagowa sezamowo-imbirowa, oraz Imbir Czosnek Fasola Szparagowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia; dodać fasolkę szparagową i gotować, aż jasnozielony i po prostu miękkie, o 5 protokół.
Odcedzić i spłukać zimną wodą.
Podgrzej sos sojowy na dużej patelni na średnim ogniu. Gotować i mieszać czosnek i imbir w sosie sojowym, aż pachnące; wymieszać miód.
Dodać fasolkę szparagową i wrzucić do herbu. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie i gotować na wolnym ogniu, aż ziarna będą miękkie, o 5 minut więcej.