Miód-Chile-imbir Grillowany kurczak i brzoskwinia Sałatka
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kurczaka z grilla z miodem-Chile-imbirem i sałatką brzoskwiniową. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 346 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.14 za porcję. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka brzoskwiń, oliwy z oliwek, miodu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowana Sałatka z kurczaka z brzoskwiniami i miodem z kozim serem i orzechami pekan, Sałatka brzoskwiniowa z grillowanym kurczakiem bazyliowym i białym winegretem Balsamiczno-miodowym, oraz Chile - imbir Grillowany Tuńczyk, z sałatką w stylu koreańskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce wymieszać miód i kolejne 3 składniki (przez olej).
Z młotkiem, Funt kawałki piersi kurczaka między 2 arkusze papieru woskowego lub folii, aż bardzo cienkie; przenieść do średniego naczynia. Łyżka 2-3 łyżki Chile dressing nad kurczakiem; płaszcz dobrze.
Rozgrzać patelnię grillową, grill lub brojler. Lekko pokryć patelnię grillową, jeśli jest używana, sprayem do gotowania.
Kurczaka posypać solą; grillować do ugotowania (2-3 minuty na stronę).
Przełożyć kurczaka na deskę do krojenia. Kontynuuj, aż cały kurczak zostanie ugotowany, w razie potrzeby polewaj grilla sprayem do gotowania.
Grill kukurydza do miękkości (około 5 minut), szczotkowanie lekko z sosem chile podczas grillowania; przenieść na duży talerz. Grilluj ćwiartki brzoskwini, aż pojawią się znaczniki grilla (około 1 minuty na stronę), lekko szczotkując sosem chile podczas grillowania i powlekania grilla w razie potrzeby; przenieś na talerz.
Rukolę rozsypać na talerzu. Kurczaka pokroić na mniejsze kawałki; przełożyć na talerz.
Połączyć gotowane soki i pozostałe Chile dressing; dobrze wymieszać.
Mżawka na sałatkę według uznania; podawać.