Miso-kabocha szkliwiona
Miso-glazed Kabocha Squash to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 8 i kosztuje 50 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 129 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz mocno brązowy cukier, sherry fino, miso i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 30%, to danie nie jest tak wybitny. Spróbuj Klon-Miso Szkliwiony Squash, Bezglutenowe kotlety wieprzowe Miso glazurowane z komosą ryżową o Smaku Miso, oraz Szkoła gotowania: Miso Ramen z kurczakiem Miso Glazurowanym, grzybami Enoki i Shimeji dla podobnych receptur.
Instrukcje
W blenderze lub robocie kuchennym wiruj miso, imbir, sake, olej roślinny, ocet ryżowy, sos sojowy i brązowy cukier.
W dużej misce wrzucić plastry squasha z mieszaniną miso, aby dokładnie pokryć. Podnieś plastry z sosu i ułóż je, lekko nakładając się na dużą blachę do pieczenia. SOS rezerwowy.
Plastry pędzla z pozostałym sosem (będziesz miał kilka pozostałych) i gotować do miękkości, gdy grube krawędzie są przekłute widelcem, o 5 do 10 więcej minut.
Skropić olejem sezamowym i podawać na gorąco lub na ciepło.
* Znajdź białe miso w chłodni w sekcji produktów supermarketu.