Miso Grillowane Warzywa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj grillowanych warzyw Miso. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.38 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 120 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać cukinię, japoński bakłażan, papryka pomarańczowa, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowane warzywa z Miso Sabayon, Grillowane warzywa z sosem Miso, oraz Pieczony Dorsz Miso Z Warzywami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill do wysokiej temperatury.
Połącz miso i 1 łyżkę wody. Stopniowo dodawać olej, mieszając trzepaczką.
Umieść cukinię, bakłażan i paprykę na patelni z galaretką.
Dodać 5 łyżek mieszanki miso; wrzucić do herbu.
Cebulę posmarować pozostałą mieszaniną miso.
Umieść warzywa na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania. Grill cukinia, bakłażan, i papryka 4 minut z każdej strony lub do miękkości. Grill cebula 6 minut z każdej strony lub do miękkości.