Miso-Glazurowany Dorsz

Miso-Glazurowany Dorsz
Miso-Glazed dorsz może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 368 kalorii, 32G białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.4 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Mieszanka cukru, mirin, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. 5 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Bezglutenowe kotlety wieprzowe Miso glazurowane z komosą ryżową o Smaku Miso, Szkoła gotowania: Miso Ramen z kurczakiem Miso Glazurowanym, grzybami Enoki i Shimeji, oraz Miso-Bakłażan Szkliwiony (Nasu Miso).

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Dorsz w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Thrive Pinot Grigio z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
TrudnośćŁatwy
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn