Miska Tiramisu: podawaj po swojemu

Miska Tiramisu: podawaj po swojemu
Przepis miska Tiramisu: podawać na swój sposób może zaspokoić swoje pragnienie Morza Śródziemnego w około 2 godziny i 20 minut. Ten przepis służy 16 i kosztuje 93 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 261 kalorii. Mieszanka wafli waniliowych, budyń instant o smaku waniliowym, mocna kawa maxwell house i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Z łyżeczką wynik 13%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Łatwa Miska Tiramisu, Jedna Miska Tiramisu Z " Paris Pastry Club, oraz Klasyczne Tiramisu i czekoladowo-pomarańczowe Tiramisu bez kawy.

Instrukcje

1
Beat serek w dużej misce z mikserem, aż kremowy. Stopniowo ubijaj w mieszankach mleka i suchego budyniu. Delikatnie wymieszać w 2 szklanki zimnego Bata.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
WYBIERAJ!
3
Miska: dolna linia i bok 2-1 / 2-qt. miska z połową wafli; skropić połową kawy. Na wierzchu połowę masy budyniowej i czekoladę. Powtórz warstwy. Na wierzch z pozostałym chłodnym batem i malinami. Przechowywać w lodówce kilka godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
MalinyMaliny
CzekoladaCzekolada
KawaKawa
Ciasteczka WafloweCiasteczka Waflowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Patelnia: pokrywa dno patelni 13x9 cali z połową wafli; mżawka z połową kawy. Top z połową każdej mieszanki budyniu i czekolady. Powtórz warstwy. Na wierzch z pozostałym chłodnym batem i malinami. Przechowywać w lodówce kilka godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
MalinyMaliny
CzekoladaCzekolada
KawaKawa
Ciasteczka WafloweCiasteczka Waflowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
1
Umieść 1 wafel na dnie każdego z 16 dań deserowych; każdy skropić 3/4 łyżeczki. kawa. Top każdy z 1/4 szklanki mieszanki budyniu i posypać czekoladą. Powtórz warstwy. Na wierzch polać pozostałym zimnym batem, malinami i wafelkami. Przechowywać w lodówce kilka godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
MalinyMaliny
CzekoladaCzekolada
KawaKawa
WafelWafel

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Casaloste Chianti Classico Riserva. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 28 dolarów za butelkę.
Casaloste Chianti Classico Riserva
Casaloste Chianti Classico Riserva
Intensywny rubinowy kolor czerwony. Jego bukiet łączy typowe owocowe aromaty Sangiovese (takie jak jeżyna, Dojrzała marasca, śliwka) z eleganckimi nutami drewna. Na podniebieniu jest aksamitny i harmonijny z doskonałą równowagą między kwasowością a słodkimi taninami. Starzejące się Wino, daje najlepsze z 5 roku po żniwach idzie z grillowanym czerwonym mięsem. Jego harmonia i typowość są również doskonale wywyższone przez dojrzewające sery.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 20 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn